MĚSTSKÉ LESY HRADEC KRÁLOVÉ a.s. A HAKEL SPOL. s.r.o. ZVOU na první ročník Hradeckých Čarodějnic V Kempu Stříbrný rybník, KTERÉ ZÁROVEŇ SLAVNOSTNĚ OTEVŘOU SEZÓNU 2022.

Program pro veřejnost začne okolo 14. hodiny sportovním a kulturním programem. Vystoupení A-TEAM Hradec Králové, ukázka bojových umění a moderního tréningu s dětmi od PepekGym, hudební vystoupení ZuŠ Střezina. Program nabídne i osvětu v podobě ukázky první pomoci od pracovníků Červeného kříže nebo zásady bezpečnosti při jízdě na kole od Barta bike.

Pro dětské účastníky jsou připraveny stanoviště s úkoly: lukostřelba, paddleboarding, stezka se zvířátky, hmatové puzzle a mnoho dalšího. Malé i velké čarodějnice a čarodějové se mohou zúčastnit průvodu v 19.00 hodin od hlavní brány v kempu, na jehož konci bude čekat ohnivá show od Divadla Drak a zapálení hlavního ohně s čarodějnicí. Pro prvních 500 zájemců buřt na opékání zdarma.

Pro odvážlivce je připravena i čarodějnická stezka pro děti, v nočních hodinách i adrenalinová verze pro dospělé (nutno rezervovat na tel. 776 221 399). Vyhlašovat se bude nejlepší čarodějnický kostým - předání se ujme Zdeněk Tůma, který letos v závodě Rallye Dakar (kategorie čtyřkolek) obsadil fantastické 4. místo a stal se tak nejúspěšnějším Čechem v tomto prestižním závodě. Od 17.00 začne hudební program. Vystoupí kapely Láska, Voxel , Hakelband, Mr.Moss, Enter a další.

Celým programem provede moderátor Vlasta Korec.

Přijeďte na Stříbrný rybník

  • Kemp stříbrný rybník
  • Lhotecká 183/95; Malšova Lhota 500 09 Hradec Králové
  • GPS: 50°12'11.91"N 15°53'39.98"E

Kudyznudy.cz - tipy na výlet Decathlon
Mapa
Kemp roku - Královehradecký kraj - 3.místo - 2022
Kemp roku - TOP 50 - 2022